Мъжко Спортно Сако

Мъжко спортно сако

Малко дрехи в гардероба могат да преобразят мъжа катко красиво мъжко спортно сако. Обличането му върху риза незабавно променя начина, по който непознатите Ви възприемат. Той може да осигури точния баланс на професионализъм в среда, в която един костюм би бил излишен, и в зависимост от стила може да се адаптира към множество ситуации.

Мъжко спортно сако

Подобрява силуета ви – добре вталеното спортно сако разширява и издига раменете на мъжа, може да отслаби изпъкналата средна част и създава по-естествен мъжествен вид.

Полезно е – спортното яке топли своя носител и има много джобове за съхранение на различни предмети, които иначе би трябвало да се носят в джоба.

Това ви отличава – колко пъти сте се появявали на случайно делово събитие, за да откриете, че всеки присъстващ мъж е облечен в панталони в цвят каки, ​​синя риза и червена вратовръзка. Бъдете човекът, който зарязва вратовръзката и облича спортно сако.

Спортно сако

Мъжко спортно сако

Спортното сако е по-небрежно от костюм и трябва да стои малко по-свободно на тялото (въпреки че определението за по-свободно е спорно). Повечето мъже обичат да имат достатъчно място, за да могат да носят многослойно облекло отдолу и да шофират, без да се чувстват ограничени. Но прилягането е много лично нещо – в крайна сметка изберете това, което подхожда на телосложението ви.

Какво да носите със спортно сако?

Спортното сако е невероятно универсално облекло, което може да ви накара да изглеждате елегантно при различни поводи. Ето няколко различни начина да приспособите визията на вашето спортно сако:

1. Аксесоарирайте с пуловер.

Обмислете да носите кашмирен пуловер под сакото за по-академичен вид през по-студените месеци. По същия начин помислете дали да не хвърлите джобна кърпичка в джоба на гърдите си – стига шарката да не прилича много на сакото ви.

2. Изберете официален пантало

Можете да носите спортно сако с каки или панталони за по-официален външен вид. В тези случаи цветът на сакото Ви трябва да контрастира с цвета и шарката на панталоните Ви. Носете плътни цветове в долната част, за да не изглеждате твърде заети, когато обличате сако с шарки.

3. Включете шарки и текстури с ризата и вратовръзката си.

Ризата и вратовръзката могат да се съчетаят добре с дънки или по-официални панталони. Уверете се, че изборът на тъкани и шарки, които сте съчетали, не правят облеклото да изглежда твърде натоварено. Риза с яка с изчистени шарки е сигурен залог.

4. Експериментирайте с плат.

Изберете по-леки материи, като памук или лен, за лятото и пролетта, и по-тежки материи, като вълна или кадифе, за студено време.

5. Опитайте с дънки.

Носенето на спортно сако с чифт дънки може да създаде небрежен външен вид със стилен привкус. Тъмният деним и по-светлият деним могат да работят добре, стига дънките да не са твърде широки и да има цветови контраст между дънките и сакото ви. Ако носите спортно сако с дънки, заложете на кожен колан или нещо подобно елегантно и избягвайте да носите маратонки. Вместо това помислете за малко по-официален стил на обувки, като мокасини или спортно елегантни обувки.

още интересни статии

1 Comment

  1. […] видове мъжки костюми, включително един- и двурядни, сако и панталони, плисирано и гладко сако. Както и костюми […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *