Какво да подарим за св. Валентин – идеи за подарък на любимия мъж

Какъв подарък да изберем за Свети Валентин

Мъжки аксесоари – иделаният подарък! Св. Валентин е празник, който носи атмосфера на любов и романтика. Можете да я създадете по различни начини, но като допълнение към нея може би искате да подарите на любимия си човек мъжки аксесоати и нещо по-осезаемо… така че какво да изберете? Ако връзката току-що е започнала и е все още в периода на бонбони, сърца и сладкиши е лесно, но за тези, които вече са го правили, е нужно да изберат подарък по-внимателно. Ние ще ви помогнем с няколко съвета за подарък на мъж за св. Валентин.

Мъжки аксесоари за подарък
Мъжки аксесоари

Мъжки аксесоари и бижута за св. Валентин

Някои може да кажат, че бижутата и другите мъжки аксесоари са банални подаръци. Но и тук можете да проявите въображение. В днешно време има голям избор от наистина оригинални мъжки аксесоари.

И разбира се – подберете стила на това, което мъжът носи като цяло. Някои предпочитат неутрална тема или делови стил, други – етно мотиви и символи, трети са луди по своето хоби и т.н. Ето няколко примера:

Мъжки аксесоари – синджири и висулки

Някои мъже с удоволствие носят бижута на врата си. Важното е да изберете правилния. Висулки под формата на нокти или животински глави, фантастични мотиви (зодиакални знаци, митични същества), тематични – свързани с тяхно хоби – варианти има много. Можете да изберете и плътен ланец с интересна плетка. Познавате вкусовете на своя човек по-добре от нас, затова се замислете какви мъжки аксеосари биха му харесали.

Мъжки аксесоари – гривни

Този тип мъжки аксесоари са по-строги. Има кожени плетени, метални от една част или с висулки. Гривните от паракорд (гривни за оцеляване, комбинирани със запалка, свирка, компас) са популярни сред любителите на дейности на открито.

Часовници – вечните мъжки аксесоари

Часовниците, въпреки че мобилният телефон замени функциите им за мнозина, днес остават удобен и полезен, а понякога и статусен аксесоар. Изберете часовници според вкуса, стила и предпочитанията на вашия мъж – спортни часовници и фитнес гривни за хора с активен начин на живот; статусни часовници с кожена или метална каишка; многофункционални мъжки часовници (барометър, компас, алтиметър, температура, водоустойчивост)

Всеки от артикулите в този списък може да се купи като подарък в широк ценови диапазон. Разбира се, ръчно изработените изделия са по-скъпи от масово произвежданите. А медицинската стомана е много по-достъпна от благородните метали. Така че лесно можете да намерите подарък, който да отговаря на всеки бюджет.

Мъжки кожен колан

Ако мъжът до вас не обича да носи бижута, винаги има един аксесоар, с който няма да сбъркате – качествен мъжки кожен колан. Това е универсален подарък за мъж и не се подвеждайте, че не е достатъчно оригинален и романтичен за Празника на влюбените. Освен практическа, коланът има и естетическа функция и може да се подбере с атрактивна катарама, което ще му позволи да се носи като украшение. Ако познавате стила и предпочитанията на любимия, трудно ще сгрешите колана. Трябва само да внимавате с избора на дължина, но и тук можем да ви бъдем полезни. За целта вижте статията ни Мъжки колани – как да ги избираме правилно

За мъжете, чийто работен дрескод изисква официална визия, можете да изберете красива вратовръзка, която да допълва деловия му стил. Оригинална игла за вратовръзка или копчета за ръкавели също са типично мъжки аксесоари. Макар и да не са сред най-носените от съвременния мъж, можете да сте сигурни, че тези мъжки аксесоари ще бъдат оценени по достойнство от тези, които държат на малките детайли в официалното облекло.

Подаръци за уют и топлина

14 февруари е към края на зимата, но студът през Малък Сечко понякога наистина хапе. Какво да подарите на любимия си мъж, за да му е топло?

Шалове – мъжките аксесоари, които ще подобрят визията

Заема толкова малко място в гардероба, а е неизменен аксесоар в мразовити и ветровити дни, така че никога няма да е излишен. Основното нещо е да изберете приятен материал. Предлагат се красиви мъжки шалове от вълна и кашмир, които са наистина топли, както и от памук, лен, коприна и акрил – подходящи за пролетно-есенна визия.

Пуловер или суитшърт

Дори и да не са сред най-тематичните подаръци за св. Валентин, модерен плетен пуловер или удобен суитшърт със сигурност ще зарадват всеки мъж. В крайна сметка празника на влюбените е само един ден в календара, а през всички останали дни вашият любим трябва да е облечен и да се чувства добре.

Топъл халат за обличане

Моментът, в който трябва да стигнете от душа до спалнята или сутрин да преодолеете пространството от топлото легло до кухнята, понякога може да се окаже истинско предизвикателство. Но удобен халат за баня – подарък от любимата – може да промени всичко.

Пижама

Красивата мъжка пижама винаги е за предпочитане пред стара тениска и износено долнище . Подходяща е не само за сън, но и като комплект удобни домашни дрехи, с които вашия мъж ще изглежда добре – най-вече за ваша радост.

Бельо

Този подарък могат да си позволят само наистина близки хора. Мъжете рядко гледат какво бельо и в какво състояние е то в гардероба им. Така че периодично попълвайте арсенала (ако е необходимо и със забавни щампи) – идея, която е полезна и правилна.

Между другото, както показва астрологичната практика, такива практични подаръци са особено любими на Телеца, Рака и Девата.

Сдвоени подаръци за св. Валентин

Ако търсите оригинален подарък за мъж за 14 февруари, не пренебрегвайте подаръците по двойки. Те могат да бъдат всякакви – от евтини ключодържатели и чаши до сдвоени халати, суитшърти и тениски. Можете да закупите с готови надписи от рода на „Mr“ и „Mrs“ , “Той е мой”, “Тя е моя”, “Кралят”, “Неговата кралица” и др. А можете и да ги поръчате с вашите имена, галени обръщения, прякори или шеги, които само вие разбирате. За целта е добре да направите поръчката по-рано, за да може да е готова навреме за празника.

Ваучери за подарък

Те могат да бъдат от любимия му магазин, откъдето мъжът на сърцето ви да вземе точно това, от което има нужда в момента.

Но с ваучер можете да направите не само материален подарък, а и да подарите емоции и чувства. Това наистина е безценно, освен това може двамата да споделите преживяването и да му се насладите заедно.

Това можете да постигнете, като подарите ваучер за скок с бънджи, урок по езда, полет с балон. Такива емоции със сигурност ще се помнят дълго време, но трябва да сте любители на приключенията и екстремните преживявания. За любителите на по-лежерните забавления подходящ подарък е масаж, а защо не и уроци по танци?

Не е добра практика да давате пари в чист вид на празник като този. Но ако не сте сигурни какво точно иска мъжът ви и имате обща насока, ваучерите са наистина добър вариант.

Изненадайте любимия с подарък за Св. Валентин

Не е необходимо да харчите огромни суми, за да зарадвате любимия си човек. Понякога е достатъчно да обърнете внимание и да изберете не нещо стандартно и банално, а нещо, което наистина ще го направи щастлив. Можете да похарчите много пари за скъп подарък, който няма да достави удоволствие нито на получателя, нито, разбира се, на вас. Затова винаги се ръководете не само от вкуса си, но и от този, за когото търсите подарък.

Най-важният подарък за Деня на влюбените е напомнянето за искрените ви и ярки чувства към вашия човек. Искрата в очите ви е точно това, което ще зарадва половинката ви много повече, отколкото кутия в лъскава опаковка.

още интересни статии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *