НАЙ-СТРАХОТНИТЕ МЪЖКИ ЯКЕТА НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА

якета

Не може да се отрече, че новото яке е най-вълнуващата покупка, която човек може да направи. Добрата връхна дреха може напълно да преобрази външния вид на облеклото. Да не говорим, че ще се носи повече и ще се вижда по-често от почти всяка друга дреха. Както при всяка дреха, има и такива, които се отличават повече от останалите. Тук ще ви представим най-добрите мъжки якета на всички времена, както и съвети как и с какво да ги съчетаете.

яке

M-65 FIELD

От въвеждането му за използване от американската армия през (познахте) 1965 г., якето M-65 продължава бъде едно от най-популярните по целия свят. Якето е било представяно много пъти през годините от почти всеки лейбъл и не е чудно защо. M-65 вероятно е най-добрата casual връхна дреха. Съчетайте го с тениска, деним и бели кецове за супер небрежна и незадължаваща визия.

КОЖЕНО ЯКЕ ЗА МОТОЦИКЛЕТИ Schott NYC

Schott NYC влиза в историята през 1928 г., когато за първи път представя на пазара мотоциклетното яке Perfecto. Стилът наистина е впечатляващ, след като стана известен от хора като Джеймс Дийн и Марлон Брандо, затвърждавайки статута си на класика на мъжкото облекло. Този  модел може да бъде съчетан с тънки черни дънки и черни ботуши Челси.

зимно яке

ТРЕНЧ

Първоначално незадължителен елемент от облеклото на офицерите от британската армия през Първата световна война, тренч якето бързо си проправи път на модния пазар, за  да се превърне в един от най-великите стилове на миналия век. Опитайте да комбинирате с пуловер, дънки и кафяви обувки.

тренч

ПАРКА

Този стил яке е изобретен от ескимосите, които го носят, за да ги предпазят от студа, когато ловят тюлени. Оттогава той е преосмислен в безброй различни стилове и сега е безспорна основна част от зимния гардероб. Носете го с изчисистени панталони и ботуши за съвременен стил на класическата визия.

ДЪНКОВО ЯКЕ

Вероятно не е голяма изненада, че първото дънково яке е създадено около 1880 г. от не кой да е, а легендарният производител на дънки Леви Щраус. Както в случая с всички дънкови стоки по това време, дънковото яке е проектирано като полезно облекло за миньори, каубои и железопътни работници. Едва през 50-те години дънковото яке се е превърнало в модния артикул, който е днес. Денимът се превърна в синоним на непокорни младежи и репутацията му се затвърди, когато Джеймс Дийн носеше такъв в Rebel Without a Cause. Останалото е история. Съчетаете дънково яке с черни дънки и бели платнени високи кецове.

дънково яке

ВЪЛНЕНО ПАЛТО

Ако някога е имало дълготрайно палто, това със сигурност е то. Палтото никога не е излизало от мода през стотиците години, откакто мъжете го носят.

зимно яке

Практична, функционална и стилна дреха, която всеки мъж трябва да има в гардероба си. Перфектен акомпанимент към официално облекло през зимните месеци. Изберете тонален нюанс, за да допълните костюма си и допълнете с шал и кожени ръкавици.

още интересни статии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *