11 препоръки за да изглеждаме добре

Препоръки как да изглеждаме добре

Как се обличаме? Дали изглеждаме добре? Интересни въпроси, над които се замисляме понякога. Предлагаме ви 11 препоръки, за да подобрите вашия стил.

Правилният размер

Най-драматичната промяна във вашия стил е да се уверите, че всичко се вписва добре. Повечето хора носят дрехи, които са твърде големи. Уверете се, че всичко, което носите е по тялото ви, но не прекалено.

Променете виждането си

Виждането за небрежен стил, не трябва да бъде скучно. Раздвижете се с ризи или вземете вдъхновение от тези, които се обличат небрежно по различен начин.

Бъдете с една крачка напред

Не прекалявайте с критиките, но се осмелете да поемате някои рискове. Винаги е по-добре да сте малко по-натруфени отколкото обратното. Всичко което трябва да направите, е да мислите за това с кого ще бъдете и къде. Но се уверете, че не сте по-добре облечен от някой, който е по-важен от вас в определена ситуация.

Никога не подценявайте детайлите

Последното което сложите, обикновено е първото което се забелязва. Така че обръщайте внимание на детайлите, а не ги претупвайте. „Детайлите“ може да включват шал, кърпичка за джоба на сакото или начина, по който връзвате възела на вратовръзката.

Инвестирайте в чифт обувки – препоръки

Ако има нещо, което жената ще забележи, това са обувките ви. Особено колко чисти са те. Лесно е да се изчистят, за да се запазят като нови, но повечето мъже пренебрегват обувките си. Покажете, че сте човек с вкус и ги пазете по-дълго.

Мода от лога – препоръки

Когато вървите с голямо лого на блузата ви, рискувате да заприличате на ходещ билборд. Махнете тениската с кока кола и сложете класическо V-образно деколте или нещо артистично.

Не зачитайте тенденциите

Пазете се от закупуване на нещо, само защото е модерно точно сега. Придържайте се към това, което наистина харесвате. Много хора бързат да се включат в най-новите тенденции и в крайна сметка с куп дрехи, които не носят. По-добре е да изградите разнообразен гардероб – след това да добавите елементи свързани с модата в момента. Това е съвет, който ще ви спести много пари.

Не бъдете заблудени от марката

Преди да купите дадена дреха, запитайте се дали ще купите дрехата заради марката или защото обичате изпълнението и стила. Запитайте се „Бих ли купил тази дреха, ако нямаше лого на нея?“

Непрекъснато развивайте имиджа си

Инвестирайте повече време и пари в него. Пазете модното си чувство. Вашият стил е огромен начин за комуникация и си струва да се грижите за него както за образование, кариера и взаимоотношения. Оскар Шофла, дългогодишен моден редактор на „Esquire“, веднъж каза: „Никога не подценявай силата на това, което носиш. В крайна сметка, само малка част от вас се вижда над яката и маншетите. Останалата част от света вижда това, което покрива кожата ви.„

Попитайте за мнение

Повечето от приятелите и семейството ви няма да изкажат мнение за вашето облекло без да го искате. За това попитайте. В действителност, попитайте всички, на които имате доверие, за да ви кажат истината. Попитайте фризьора ви или добър приятел!

Експериментирайте със стила си

Единственият начин наистина да се научите, е да опитате нови неща. Положете усилия да опитате нещо напълно различно от комфортната ви зона. В магазина – много пъти ще харесате нещо, което дори и не сте подозирали. Пробвайте. Ако направите грешка, животът продължава. Много мъже се притесняват да изразят себе си чрез стила си, не бъдете един от тях. Няма да сгрешите, ако следвате нашите препоръки.

още интересни статии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *