Тенденциите при мъжките палта за сезон есен-зима 2024-2025г

Тенденциите в мъжките палта през сезон есен-зима 2024-2025г се отличават с разнообразие от смели цветове и стилове, които варират от класически до модерни.

Цветови тенденции на есен-зима 2024-2025г

Популярни са модели в ярки цветове, които добавят свежест към зимния гардероб. Визии в небесносиньо (представени от Valentino и Gucci), карминено червено (EgonLab) и бледо розово (Balmain) са едни от най-забележителните на модните подиуми ​(Pynck Fashion, Numéro).

Палта - цвят

Освен ярките нюанси, моделите в по-класически цветове също запазват своята популярност. Традиционните визии в кафяво, черно и различни нюанси на сиво, като при Givenchy и Gucci, придават елегантен вид на зимните визии​.

За тези, които търсят по-смели и модерни варианти, цветове като „вино“ и „мускусно зелено“ също доминират през този сезон, допълвайки палитрата от наситени и привлекателни тонове​.

Стилове за сезон 2024-2025г в мъжките палта

Кройките се отличават с разнообразие от стилове, които варират от класически до модерни и смели. Основните тенденции включват:

1. Класически дълги палта

Традиционните дълги модели продължават да са на мода. Те обикновено са с права или леко вталена кройка, като материите са тежки, подходящи за студено време, често с добавка на вълна или кашмир​.

2. Палта с двуредно закопчаване през 2024-2025г

Тази класическа кройка продължава да бъде популярна, като добавя ретро елемент към съвременните визии. Двуредните палта често се виждат както в по-ярки, така и в неутрални тонове​.

Палта - двуредно закопчаване

3. Овърсайз (широки) палта

Те са вдъхновени от 80-те години и са голям тренд за този сезон. Обикновено са с обемни рамене и по-неформален силует, който добавя усещане за комфорт и модерност​.

4. Палта с акцентни яки през новия сезон

Тенденциите включват визии с различни видове яки, включително високи яки, както и такива с добавени елементи от изкуствена кожа или дори животински принтове​.

Палта - акцентни яки

5. Милитъри стил и през сезон есен-зима

Военновдъхновените палта остават актуални, с акцент върху строгите, симетрични линии и структурирания силует. Те често са допълнени с метални копчета и отличителни яки​.

Тези кройки обединяват елегантност и практичност, като предлагат разнообразие от силуети и стилове за всеки вкус.

още интересни статии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *